AIDI Girl Power 20kg

AIDI Girl Power 20kg

Značka:AIDI PRODUCTS
Kód výrobku:
EAN:
SezónaPreteková sezóna
Zdravie/PrevenciaZvýšenie výkonu
Dostupnosť:Tovar na objednávku
Cena: 37.50 €
31.25 € bez DPH
Hodnotenie:

AIDI Girl Power je veľmi špecifická zmes, špeciálne navrhnutá pre preteky so sliepkami, ktoré sa musia vysporiadať s intenzívnym tréningovým a pretekárskym programom s týždennými vzdialenosťami od 300 do 700 km.
AIDI Girl Power je dobre premyslená, vedecky zodpovedná zmes rôznych zdrojov sacharidov, tukov a bielkovín. Tie zaisťujú veľmi ľahko stráviteľné krmivo, obzvlášť vysokú absorpciu a spaľovanie s menším množstvom odpadových látok. To umožňuje holubom stráviť mnoho kilometrov letu efektívnejšie a hospodárnejšie.
Hrubá vláknina prítomná v AIDI Girl Power tiež zabezpečuje trvalo dokonalú črevnú funkciu holubov. To znamená, že môžu ľahko zostať v optimálnom stave počas celej letovej sezóny a môžu sa veľmi rýchlo zotaviť aj po tých najťažších letoch.
Zloženie:
kukurica Small criss, kukurica bordeaux, kukurica popcorn, pšenica, jačmeň, lúpaný jačmeň, červené milo, biele dari, ovos lúpaný, nelúpaná ryža, guľatá ryža, skardi, lúpané slnečnicové semienka, hnedé ľanové semienko, repka, konope, proso, kanárske semeno , vika, katjang idjoe, pražená sója.
Analytické zložky:
Tuk: 13,1 %
Hrubý proteín: 14,6 %
Vstrebateľný proteín: 8,4 %
Sacharidy: 49,8 %
Konvertibilná energia: Kcal. 3622
Hrubá vláknina: 8,6 %
Omega pomer: 5,6 - 1
Balenie: 20kg

SezónaPreteková sezóna
Zdravie/PrevenciaZvýšenie výkonu

© 2015 holubarskepotreby.sk
holubarskepotreby.sk