AIDI Super Kweek 20kg

AIDI Super Kweek 20kg

Značka:AIDI PRODUCTS
Kód výrobku:
EAN:
SezónaPreteková sezóna
Zdravie/PrevenciaZvýšenie výkonu
Dostupnosť:Tovar na objednávku
Cena: 38.50 €
32.08 € bez DPH
Hodnotenie:

AIDI Super Breeding je veľmi unikátna vedecky zostavená chovateľská zmes v tom zmysle, že AIDI Super Breeding nielenže zaisťuje perfektne rastúce mláďatá, ale udržiava aj rodičovské zvieratá vo výbornej kondícii.
Vysoký obsah diverzifikovaného vstrebateľného proteínu poskytuje všetky potrebné stavebné materiály, ktoré pomáhajú mladým holubom bez problémov vyrastať a ponúkajú im každú príležitosť vypracovať sa na silných športovcov.
Starostlivo vybrané zrná a semená s vysokým obsahom tuku uľahčujú trávenie jedla a zabezpečujú vysokú absorpciu živín. Spolu s dostatkom hrubej vlákniny udržujú mláďatá a rodičovské zvieratá v perfektnej kondícii aj po niekoľkých chovných kolách.
Charakter zloženia AIDI Super Breeding je prispôsobený špecifickým potrebám chovných holubov tak, aby ho rodičovské zvieratá s radosťou konzumovali bez odpadu a kŕmili ním mláďatá. AIDI Super Breeding , špičkové krmivo pre nadšencov, ktorí nechcú nechať nič na náhodu.
Zloženie:
kukurica Bordeaux, kukurica Cribbs, pšenica, červené milo, biele dari, lúpaný ovos, nelúpaná ryža, guľatá ryža, kardi, slnečnicové semienka pruhované, slnečnicové semienka lúpané, ľanové semienko, repka, konope, proso, kanárske semienko, vika, katjang idjoe, pražená sója, javorový hrášok, zelený hrášok, žltý hrášok.
Analytické zložky:
Tuk: 12,8 %
Hrubý proteín: 16,4 %
Vstrebateľný proteín: 8,8 %
Sacharidy: 49,1 %
Konvertibilná energia: Kcal. 3608
Hrubá vláknina: 7,7 %
Omega pomer: 3,2 - 1
Balenie: 20kg

SezónaPreteková sezóna
Zdravie/PrevenciaZvýšenie výkonu

© 2015 holubarskepotreby.sk
holubarskepotreby.sk