Propigeon 500g

Propigeon 500g

Značka:
Kód výrobku:
EAN:
SezónaChovná sezóna
SezónaObdobie preperovania
SezónaPreteková sezóna
Dostupnosť:Tovar na objednávku
Cena: 18.00 €
15.00 € bez DPH
Hodnotenie:

PROPIGEON obsahujúci Lactobacillus fermentum, Maltodextrín, a Aquamin, ktorý svojimi synergicky pôsobiacimi komponentmi dosahuje vysokú účinnosť proti patogénnym mikroorganizmom. Spolu s Aquaminom zabezpečuje komplexné zásobenie organizmu minerálnymi látkami a stopovými prvkami. Upravuje tráviace procesy a stimulačným účinkom na imunitný systém zlepšuje zdravotný stav kostí a celého organizmu. Zvyšuje športovú výkonnosť.
PROPIGEON svojím rýchlym potencovaným rastom odoberá v konkurenčnom boji živiny a svojou vysokou priľnavosťou na črevný povrch obsadzuje väzobné miesta a vytvára tak účinnú bariéru pre podmienečne patogénne a patogénne mikroorganizmy.
PROPIGEON produkuje vitamíny B1, B2, B6, B12, niacín, kyselinu listovú, kyselinu pantoténovú a zároveň zvyšuje vstrebávateľnosť minerálnych látok. Zvyšuje stráviteľnosť proteínov. Laktobacilly vplyvom rôznych chemických látok /napr. konzervačné látky v potrave/ antibiotík, chemoterapeutík sa v organizme strácajú a preto je nutné ich v črevnom systéme obnovovať.
AQUAMIN je prírodný multiminerálny komplex vyrobený z mineralizovanej morskej riasy s názvom Lithothamnion Coralloides, ktorá je zbieraná z čistých vôd Atlantického Oceána juhozápadného a severozápadného pobrežia Islandu. S obsahom bioaktívnych minerálov a vysokou vstrebávateľnosťou zabezpečuje doplnenie a skvalitnenie minerálnych látok v organizme. Obsahuje vápnik, fosfor, zinok, mangán, jód, selén, sodík, nikel, a ďalšie stopové prvky. Aquamin vo svojom komplexe obsahuje viac ako 70 minerálnych a stopových prvkov.
Charakteristika
Potencovaný probiotický prípravok pre holuby. Obsahuje probiotickú a potencujúcu zložku s prírodným multiminerálnym komplexom.
Indikácie
Na prevenciu a liečbu hnačkových ochorení, zvýšenie obranyschopnosti organizmu, zvýšenie kondície a letových schopností, zlepšenie konverzie živín, v rekonvalescencii , po podávaní antibiotík a chemoterapeutík, v príprave pred letovou sezónou a výstavami, na zvýšenie imunitnej odpovede pred vakcináciami minimálne 7 dní, zabezpečenie minerálneho komplexu, zlepšenie zdravotného stavu kostí a celého organizmu.
Popis
Biely až nažltlý prášok.
Spôsob použitia
Perorálne v krmive
Dávkovanie
Preventívne/Individuálne: 1g na kus a deň po dobu 14 dní do krmiva
Liečebne: 2g na kus a deň po dobu 14 dní do krmiva
Hromadné: 5g na 1 kg krmiva po dobu 14 dní
Poznámka
Jedna kávová lyžička obsahuje cca 2-3g prípravku, čajová lyžička 5-6g, polievková lyžica obsahuje cca 15g.
Nežiadúce účinky: Nie sú známe .
Ochranná lehota: Bez ochrannej lehoty.
Skladovanie: V suchu, tme, pri teplote 5 – 20˚C.
OZNAČENIE: Len pre zvieratá .
Bez veterinárneho predpisu.
Veľkosť balenia: 200g, 500g, 1000g
Doba použiteľnosti: 12 mes.

SezónaChovná sezóna
SezónaObdobie preperovania
SezónaPreteková sezóna

© 2015 holubarskepotreby.sk
holubarskepotreby.sk